10 izjemnih rešitev – za vsako kuhinjo

Ali vas jezi, da v vaši kuhinji primanjkuje prostora za shranjevanje? Ali v vaših kuhinjskih omaricah vlada kaos? Nenehno iščete ustrezen pokrov od posodic za shranjevanje hrane? Moka se je spet prevrnila? 

V vaši novi DAN kuhinji se to ne more zgoditi!

Našim strankam so DAN rešitve za organizacijo in shranjevanje močno olajšale življenje v kuhinji. Izpostavili smo 10 najbolj priljubljenih:

Izvlečni element

ne samo, da izboljšajo organizacijo, ampak tudi poskrbijo, da je prostor za shranjevanje izkoriščen do zadnjega kotička. Poleg tega gre za ergonomsko rešitev, zaradi katere vam ni več potrebno “plaziti” v omare. Ob nakupu DAN kuhinje, vam praktične in optično privlačne 8 milimetrske steklene okvirje, podarimo!

ILZ omara za shranjevanje

vanjo lahko spravite kar 200 kilogramov moke in jo opremite po vaših željah. Ne glede na to, če gre za hrano, posodice za shranjevanje živil, krožnike ali lonce, v tej omari bo vedno vse na svojem mestu in ves čas ergonomsko dostopno. Tako rekoč vaša osebna integrirana shramba.

Le-Mans mehanizem za kotne omarice

bistvenega pomena je tudi uporaba skritih kotičkov v vaši kuhinji, predvsem pa njihova dovršenost. Pri tem je naša Le-Mans omara odlična rešitev. Shranjujete lahko od loncev do krožnikov – vse, kar vam srce poželi.

Notranja razporeditev za predal

ne pozabite urediti svojih dragocenih predalov s pravilno notranjo organizacijo. Nudimo vam široko paleto vložkov za jedilni pribor, posodice za začimbe, držala za krožnike, držala za steklenice in zabojnike za shranjevanje zelenjave. Popolna organiziranost v vaši kuhinji – ne samo da izgleda lepo, ampak vam prihrani tudi veliko časa in težav. 

Podnožni predali

tudi v najmanjši kuhinji je lahko veliko prostora za shranjevanje! Povsod, kjer je tehnično izvedljivo, vam nudimo BREZPLAČNE podnožne predale. V kuhinjski omari lahko pridobite kar do 15 % več prostora za shranjevanje. Kot nalašč za razna čistila, pekače, hrano za hišne ljubljenčke ali druge majhne pripomočke.

Apotekarski izvlečni element

je zelo priljubljena rešitev v DAN kuhinjah saj omogoča popolno shrambo za kosmiče, testenine, moko in druge prigrizke. Njihova posebnost je v tem, da so tla nedrseča! Kaj to pomeni? Vse kar vzamete iz omere in vse kar spravite vanjo, ostane na svojem mestu.

Omarica z rolo vrati

pospravljanje še nikoli ni bilo tako enostavno in zabavno! Naše omarice z rolo vrati vam nudijo popolno mesto za vaš kavni avtomat ali kuhinjski stroj. DAN-ova integrirana vtičnica in izvlečna podlaga sta zelo praktični. Tako vaša jutranja kava skorajda lebdi proti vam. DAN je zelo znan po lepem dizajnu svojih omaric z rolo vrati, ki so široka 45 cm in 60 cm, na voljo v čudovitih 21 barvah!

Steklene sipnice

kvalitetne in obenem lepe na pogled? To so DAN-ove edinstvene steklene sipnice. Njihovo postavitev lahko načrtujete po lastni želji – eno ob drugi, kombinirano …  Z eno potezo in brez razmetavanja sežete po moki, kosmičih, testeninah in ostalih drobnarijah, za katere vam sicer vedno zmanjka prostora. 

Večnamenske odprte poličke

stena kuhinje nudi popolno mesto za shranjevanje pripomočkov, ki so zmeraj pri roki. Pri tem igra veliko vlogo tudi optična komponenta. Ne glede na to ali gre za stojalo za papirnate brisače, dodatno odlagalno površino, obešalnik za kuhinjske brisače ali elegantno držalo za kavne kapsule – pustite domišljiji prosto pot in uporabite vse čute.

Povišane omarice, ki segajo do stropa

od višine se zvrti! Prihranite svoj čas za bolj pomembna opravila kot je čiščenje omar in namesto tega pridobite dragocen prostor za shranjevanje. Povišane omarice, ki segajo do stropa, je mogoče vgraditi do milimetra natančno. Vaši kuhinji podarijo navidezno mogočnost in ji omogočijo ogromno prostora za shranjevanje, brez katerega vam je bil vsakdan v dosedanji kuhinji otežen. Da bi dosegli vse skrite kotičke, je DAN izbral elegantno rešitev – vgrajen podstavek, v katerem je skrita majhna lestev.  

Smo v vas prebudili interes in si želite, da bi tudi vaša nova DAN kuhinja postala organizacijski čudež? KLIKNITE TUKAJ in si zagotovite brezplačen posvet pri naših kuhinjskih strokovnjakih!