O NAS

DANKÜCHEN studio Ljubljana – BTC

No image

Vabimo vas, da nas obiščete na novi lokaciji v BTC Ljubljana, Hala 9. Predstavili vam bomo našo kvalitetno, ugodno ponudbo kuhinj in kuhinjskih elementov. Ne zamudite akcijske prodaje kuhinj, kuhinjskih elementov, pribora in ostale ponudbe.

Kuhinje DANKÜCHEN so eden izmed vodilnih proizvajalcev kuhinj v Evropi. V naši ponudbi progama kuhinj in bele tehnike, lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci. Omogočamo vam strokovno svetovanje, akcije, popuste in odprodajo kuhinjske opreme.

Uspešno podjetje je prepoznavno po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij. DAN vedno prepozna potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustreže. Če želite bivati v prijetnem okolju in veste kaj želite, izberite DANKÜCHEN kuhinjo.

Pri nas sta na prvem mestu kvaliteta in dolga življenjska doba. DAN-ove kuhinje so prepoznavne po svojem tipičnem designu, s pomočjo katerega lahko vaš načrtovalec kuhinje vedno najde edinstvene rešitve kar pomeni, da vašo sanjsko kuhinjo narišemo do milimetra natančno.
Kuhinje DANKÜCHEN so pojem vrhunske kvalitete, predvsem pa pomenijo gastronomski užitek, toplino in druženje…

…v prijetnem domačem okolju.

Najboljša kvaliteta z doživljenjsko garancijo na vodila, z vrhunskim dizajnom elementov, barv in obdelav enostavno ne morete zgrešiti. Zahtevajte najboljše za vaš denar!


Kontakt

DANKÜCHEN studio Ljubljana - BTC

Šmartinska cesta 152, BTC, hala 9, 1000 Ljubljana

info@dankuchen-ljubljana.si

+386 31 458 090

Delovni čas
PON – PET: 9:00 – 20:00
SOBOTA: 9:00 – 17:00
NEDELJA in PRAZNIKI: zaprto